AEGIS BEWIND HELPT

Aegis Bewind helpt

Aegis Bewind staat sinds 2014 bekend om zijn persoonlijke en respectvolle aanpak. Aegis Bewind is gevestigd in Eindhoven en heeft daarnaast veel klanten in de regio Tilburg en Oss.

U bent bij ons geen cliënt, maar een klant.

Wie is uw bewindvoerder?

De bewindvoerder is Peter de Visser, geboren in 1965 in Eindhoven. Peter heeft jarenlange ervaring met bewindvoering en schuldhulpverlening.

In de eerste plaats komt die ervaring uit zijn eigen leven. Twintig jaar geleden kwam Peter zelf in de geldproblemen. Door de stress en bijbehorende persoonlijke problemen kwam Peter in de schulden terecht en heeft hij gebruikgemaakt van schuldhulpverlening en de WSNP.

Na 1,5 jaar had hij door de goede hulp van zijn WSNP-bewindvoerder zijn geldzaken weer op orde.

Hij besloot toen om mensen met dezelfde problemen te gaan helpen. Hij deed een opleiding tot schuldhulpverlener en bewindvoerder. Vanaf 2008 heeft hij meerdere bedrijven in bewindvoering en inkomensbeheer gehad. Sinds 2014 is hij eigenaar van Aegis Bewind.

Wat kan Aegis Bewind voor u betekenen?

Als u kiest voor Aegis Bewind dan zijn uw geld en bezittingen in goede handen. Alle beslissingen van de bewindvoerder gaan in overleg met u.

Aegis Bewind is een klein bewindvoerderskantoor met klanten in de regio Eindhoven, Tilburg, Oss en omgeving. Een persoonlijke en respectvolle aanpak staan voorop. Dit betekent onder andere:

- Het eerste gesprek vindt bij u thuis plaats.
- Alle contact is direct met uw bewindvoerder.
- Geen telefonistes of helpdeskmedewerkers.
- Het belang van de klant staat voorop.
- Er vindt jaarlijks een voortgang gesprek met u plaats.
- U staat er niet meer alleen voor.
- Samenwerken aan gezonde geldzaken.
- U bent geen client, maar een klant.

Aegis Bewind wordt jaarlijks gecontroleerd door een accountant en is goedgekeurd door de rechtbank. Dit betekent dat Aegis Bewind aan alle kwaliteitseisen voldoet, zoals opleiding, ervaring, Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), bereikbaarheid en privacy.

Ik wil nu geholpen worden!

Als u geholpen wilt worden, neemt u contact op via: info@aegis-bewind.nl of 040-4100130